00 33 (0)2 47 23 86 22

lemoulinfort@wanadoo.fr


samedi 21 décembre 2013

Dutch Welcome

Welkom

Camping Le Moulin Fort ligt aan de oever van de prachtige rivier de Cher, op loopafstand van kasteel Chenonceau, een van de meest schilderachtige kastelen in het Loire-gebied. De camping beslaat 3 hectare vlakke grond aan de oever van de Cher. Er zijn 137 standplaatsen met gras, waarvan de meeste enige schaduw hebben. Het is een driesterrencamping en als zodanig goed onderhouden met faciliteiten van goede kwaliteit.

De camping ligt in het hart van de Loire-vallei en is daardoor een ideale uitvalsbasis om de vele kastelen, tuinen en andere toeristische attracties in de omgeving te bezoeken. Wanneer u bij ons aankomt, geven wij u graag advies over interessante plaatsen en activiteiten in de omgeving. Wij kunnen u tevens de weg wijzen naar de grotten waar u de vermaarde wijnen uit deze streek kunt proeven. Maar we zullen u ook zeker helpen om bij te komen na een vermoeiende reis, te ontspannen met een boek uit onze bibliotheek of af te koelen met een glas bier of een ijsje... Nu er elk jaar weer mensen naar ons terugkomen, hebben we het gevoel dat we trots kunnen zijn op onze camping - kom ook naar ons toe en kijk of u het hiermee eens bent!

We hebben gemerkt dat veel Nederlanders geen standplaats reserveren. Wij begrijpen natuurlijk dat die vrijheid om te 'gaan en staan waar je wilt' één van de dingen is die het kamperen leuk maakt. Het probleem voor ons is echter dat wij veel Engelse gasten hebben die wel lang van tevoren moeten reserveren om gebruik te kunnen maken van aanbiedingen voor overtochten. We willen echter voorkomen dat we een volledig Engelse camping krijgen , dus als u denkt dat u zou willen komen, bel ons dan even en reserveer een plaats. U hoeft maar voor één nacht aan te betalen, dus als de camping niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u altijd na de eerste nacht uw plannen wijzigen!