00 33 (0)2 47 23 86 22

lemoulinfort@wanadoo.fr


mercredi 18 décembre 2013

Danish Welcome

Velkommen

Blot 15 minutters gang fra det pragtfulde slot Chenonceau  ligger Camping Le Moulin Fort ved bredden af floden Cher, en biflod til Loire. På et godt 3 hektarer stort område er der 137 dejlige pladser, de fleste er skyggefulde. Campingpladsen er 3-stjernet og udstyret med gode faciliteter, og den er et oplagt sted for hele familien at tilbringe ferien.
Campingpladsen, som ligger I hjertet af Loire-dalen, er et ideelt udgangspunkt for besøg på de mange slotte, parker og turistattraktioner i området. Vi vil meget gerne komme med forslag til udflugter og anbefale nogle ”caves”, hvor der er mulighed for at smage de pragtfulde lokale vine.
Ferie er også ren afslapning. Slap af med en bog fra vores bibliotek, nyd en kold øl eller en is fra vores bar.
Mange mennesker vender tilbage hvert år, og det bekræfter os i vores glæde og stolthed over vores campingplads. Kom og besøg os – I er forhåbentlig enige!
I juni 2002 købte vi Camping Le Moulin Fort. Stedet var blevet meget forsømt af de forrige ejere, så det var et hårdt arbejde at gå i gang med. Vi skulle ikke blot renovere campingpladsen, men også opbygge et hjem til os og vores 2 børn. Vi blev meget venligt modtaget af de lokale myndigheder, af diverse handlende og af de mange franskmænd, som benytter vores plads. Ikke desto mindre er det rimeligt og fair at advare om, at campingpladsen er meget populær blandt udlændinge, især englændere og hollændere, og enkelte finder det en smule anstrengende at opholde sig på en ”engelsk”campingplads. Hovedparten af vores ansatte er franskmænd, men de fleste af vores arrangementer foregår  på engelsk, og der er en engelsk atmosfære på  pladsen.
Du kan lide det eller lade være... resten af vores webside må du læse på engelsk. Hvis du synes, det er i orden, så book til den kommende sæson. Kom og oplev et fuldstændig nyt sceneri, uden at du behøver at krydse den engelske kanal...